کاغذ مومی ( کاغذ وکس و پارافین)از انواع کاغذ هایی می باشد که توسط پخش شدن موم روی آنها خاصیت ضد آبی پیدا کرده و به شکل نیمه شفاف در آمده اند و اصلی ترین کاربرد آن در صنعت بسته بندی و شیرینی پزی بسته بندی پوشاک ،استفاده در هاردباکس و….می باشد.
۱. کاغد مومی خشک
۲. کاغذ مومی خیس
توسط وکس خاصیت ضد چسبندگی پیدا میکند که کاملا وکس وارد بافت های پیپر شده و میتوان برای انواع غذاهای داغ مثل ساندویچ یا کاغذهای زیر پیتزا استفاده کرد.
ا
این کاغذ به دلیل خاصیت ضد آبی که دارد به شکلی است که رطوبت را انتقال نمی دهد. از این نوع معمولا برای پک های غذاهای خیس و یخچالی مثل: مرغ، گوشت، ماهی، سبزیجات و شکلات استفاده میشود.
wax paper
به دلیل جنس نرم و لطیفی که دارند، حس خوب و نوستالژیکی را به مخاطب القا میکنند و هزاران بار بهتر از پلاستیک های آسیب زا برای محیط زیست اند.
ویژگی های این کاغذها عبارتند از:
سازگار با محیط زیست
شکل شفاف و نرم
خاصیت ضد چسبندگی و ضد آب
هر دو این کاغذها نچسب میباشند که تفاوت اصلی در نوع روکششان است. وبا یک لایه سیلیکونی روکش شده است که عایق گرما و ضد رطوبت میباشد اما کاغذ مومی را با وکس پوشانده اند.
این کاغذها بر حسب گرماژ تعیین قیمت میشوند. متداول ترین گرماژهایی که میتوان برای کاغذهای مومی استفاده کرد، ۶۰-۴۰-۲۴ است .
در خصوص این موارد یا روغنی هرچه تیراژ بالاتر باشد قیمت ارزان تری شامل حالتان میشود، پس اگر دارای کسب و کار یا مشاغلی هستید که استفاده شما از این نوع کاغذها بسیار است، توصیه تیم پک هلپ به شما این است که تعداد سفارشات خود را به شکل عمده ثبت کنید.
برای اطلاع از قیمت ها از منوی تماس باما در ارتباط باشید!
۰۹۱۲۵۰۷۴۵۷۷
۰۲۱۳۳۴۸۷۵۱۲
دیدگاهتان را بنویسید