اگرشما صاحب یک شیرینی فروشی هستید باید انواع مختلف بسته بندی کیک و شیرینی را بشناسید تا بتوانید بهتر محصولات خودرا به فروش برسانید.امروزه محصولات غذایی متنوعی در بازار، قفسه های فروشگاه ها، مغازه ها و سوپرمارکت ها وجود دارد. بسته بندی یک محصول مهم ترین چیزی هست که میتواند مشتری را بین انبوهی از محصولات جذب محصول شما کند.
انواع مختلف بسته بندی شیرینی را باید خوب بشناسید تا بتوانید محصول مدنظر خریدار را به خوبی در دل او جا کنید، خریدار ابتدا نوع شیرنی که قصد خرید آنرا دارد را انتخاب میکند و سپس وارد شیرینی فروشی میشود،حال اینجاست که یک بسته بندی خوب تصمیم اورا قطعی و اورا وادار به خرید محصول شما میکند.هرچه بسته بندی جذاب تر باشد، تصمیم مشتری را به انتخاب قطعی و تر میکند.
در میان جعبه های موجود در بازاربرای شیرنی ، ظروف پلی کریستال یا مقوایی مناسب ترین جعبه برای کیک ها هستند. ظروف پلی کریستال در اشکال مختلفی وجود دارند به عنوان مثال : دایره، نیم دایره و …. که از هرکدام بر اساس نیاز میتوانید استفاده کنید.
نکته مهم و مثبت جعبه مقوایی این است که علاوه بر استحکام خوب و مناسب که باعث حفظ شیرینی میشود ،حمل راحت را نیز دربردارد.در ادامه به توضیحی درمورد جعبه شیرینی مقوایی می پردازیم.
گرماژ مناسب جعبه های شیرینی معمولا قسمت زیری جعبه گرماژ ۷۵۰گرم است و درب آن گرماژ۳۰۰گرم دارد .
روکش خارج جعبه شیرینی :پلی روزنامه -پلی سوپر – متالایز ساده و متالایز صدفی
نکته:روکش داخل جعبه با بیرون جعبه به دلیل مسائل بهداشتی متفاوت است!
نکته مهم:مقوای جعبه شیرینی باید دارای سیب سلامت و دارای استاندارد های بهداشتی از وزارت بهداشت باشند زیر کیک و شیرینی تماس مستقیم با مقوا دارد.
☎️۰۹۱۲-۵۰۷۴۵۷۷
☎️۰۲۱-۳۳۴۸۷۵۱۲
دیدگاهتان را بنویسید