ArabicEnglishPersian
Slide 01-min
Slide 02-min
Slide 03-min
previous arrow
next arrow

راهنمای انتخاب گرماژ جعبه مقوایی

گرماژ جعبه مقوایی | گرماژ جعبه مقوایی ایندربرد | گرماژ مقوای گریس گارد | گرماژ جعبه مقوایی گلاسه | گرماژ مقوای پشت طوسی

اگر قصد انتخاب یک جعبه مقوایی برای محصول خود را دارید ، احتمالا در این مسیر با اصطلاح گرماژ برخورد کرده اید .

گرماژ چیست ؟

گرماژ که در انگلیسی به آن Grammage‎ میگویند ، به معنی چگالی سطح میباشد .

در صنعت کاغذ و مقوا ، گرماژ به معنی چگالی سطح کاغذ در محصول میباشد .

طبیعتا هرچه گرماژ کاغذ در جعبه مقوایی بالاتر باشد ، کیفیت آن افزایش پیدا خواهد کرد .

به بیان ساده هرچه گرماژ جعبه مقوایی شما بالاتر باشد ، استحکام جعبه مقوایی شما بالاتر خواهد بود .

گرماژ جعبه مقوایی ایندربرد

جعبه مقوایی ایندربرد را میتوان با کیفیت ترین جعبه مقوایی داست .

از جعبه مقوایی ایندربرد برای بسته بندی مواد غذایی که جنس کاغذ و کیفیت آن خیلی مهم است ، استفاده میشود .

قیمت این جعبه مقوایی ، طبیعتا بالا میباشد .

جعبه مقوایی ایندربرد به دلیل کیفیت بالایی که باید داشته باشد ، گرماژ بالایی نیز دارد .

گرماژ مقوای گریس گارد

جعبه مقوایی گریس گارد با توجه به بهداشتی بودن و استفاده از مواد اولیه با کیفیت و همچنین دارا بودن یک لایه محافظ جهت جلوگیری از برخورد مستقیم با مواد داخل جعبه ، مناسب مواد غذایی میباشد .

از جعبه مقوایی گریس گارد میتوان برای بسته بندی شیرینی ، پیتزا ، میوه و سایر مواد غذایی استفاده کرد .

گرماژ جعبه مقوایی گریس گارد به دلیل کیفیت بالا ، باید بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم باشد .

گرماژ جعبه مقوایی گلاسه

کاغذ یا مقوای گلاسه نیز یکی از پرطرفدار ترین انواع مقوا است که به دلیل دارا بودن یک روکش براق ، مقاومت آن افزایش پیدا میکند .

مقوای گلاسه جز مرغوب ترین انواع مقوا ها میباشد که تا حدود زیادی ضد آب نیز میباشد .

مقوای گلاسه را معمولا با گرماژ ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم تولید میکنند .

گرماژ مقوای پشت طوسی

مقوای پشت طوسی یکی دیگر از انواع مقوا است که استحکام بسیار بالایی نیز دارد .

مقوای پشت طوسی کاربرد بسیار زیادی در حوزه بسته بندی دارد.

گرماژ این نوع جعبه مقوایی از ۱۸۰ تا ۵۰۰ گرم متغیر است ، در واقع گرماژ مقوای پشت طوسی بستگی به انتخاب شما دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =